Consultant
 

Website optimalisatie specialist

U-C WEBS heeft ruime ervaring als Website optimalisatie specialist op Engelstalige markten als Canada en de Verenigde Staten. Internet Consultant Nardo Kuitert wil zich nu ook op de Nederlandse markt gaan richten: Nederlandse organisaties verdienen immers ook een betere website!

Site Optimalisatie

Als web adviseur heeft Nardo Kuitert het altijd over het verbeteren van websites door ze gemakkelijk vindbaar en gemakkelijk in het gebruik te maken. Dus: goede vindbaarheid om meer bezoekers te trekken, maar ook toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor een betere conversie. Veel websites zien er leuk uit, maar zijn erg verwarrend en frustrerend in het gebruik. Een frisse blik van een Usability Expert is HET recept voor professionele site optimalisatie. We raden u aan te beginnen met een usability analyse ("Expert Review"), eventueel aangevuld met een gebruikerstest.

Internet Consultant

U-C WEBS draait met name om Internet consultant Nardo Kuitert. Hij heeft ruime financiŽle, management en marketing ervaring, opgedaan bij multinationals als platenmaatschappij Sony Music (Nederland) en kleinere bedrijven als IHHP (Canada - Consultancy in Emotionele Intelligentie) en Webfauna (Internet bedrijf in Amsterdam). Als u hem spreekt hoort u het direct: usability is niet alleen zijn werk: het is echt een passie van hem. Zijn enthousiasme en inzicht zullen u niet teleurstellen!

Interesse?

Dan horen we graag van u. Voor websitepromotie, een accessibility evaluatie (toegankelijkheid), of usability consulting. Neem dan snel contact met ons op.

Meer weten?

Kijk dan verder op web-site-optimalisatie.nl voor:

 

home | usability | vindbaarheid | web design | consultant | partners | tips
contact us | links | site map | privacy

U-C WEBS levert vele web site optimalisatie diensten, zoals usability consulting en website promotie (voor een beteer positie in de zoekmachine). Ook kunt u bij ons terecht voor een editable website, webshop of een competitor analyse.

 

Luister naar een expert...

Ik heb geleerd dat je je organisatie voortdurend kritisch moet laten bekijken, liefst door buitenstaanders.
- Harry de Winter, IDTV

 

Nardo Kuitert - Internet consultant van U-C WEBS
Nardo Kuitert
Website Optimizer

 
COPYRIGHT © U-C WEBS 2001-. All rights reserved.