Usability
 

Usability consulting

Veel van onze diensten om de usability (gebruiksvriendelijkheid) van websites te vergroten zijn in pakketten ingedeeld. Bijvoorbeeld een Expert Review of een Usability Walk-through. Maar als uw vragen niet in zo'n pakket passen, en u toch van onze expertise gebruik wilt maken, maken we graag tijd vrij om aangepaste consultancy aan te bieden.

Internet adviseur

Schroom niet om U-C WEBS als uw Internet adviseur aan te stellen. Wellicht heeft u vragen over de toegankelijkheid van uw in aanbouw zijnde website. Of Wilt u ons als usability expert bij het proces betrekken, bijvoorbeeld om wireframes te beoordelen. User-centered webdesign, waarbij gebruikers en gebruiksvriendelijkheid als rode draad door de methodologie heenlopen, leveren een hele goede ROI (Return On Investment) op.

Onderzoek laat zien dat er opbrengsten zijn van Ä 10-100 voor elke Euro die een bedrijf investeert in het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid. Ook neemt de tevredenheid en loyaliteit van klanten toe.
- IBM

Usability adviseur

U weet uit eigen ervaring dat veel websites er leuk uitzien, maar hopeloos zijn in het gebruik. De kans bestaat, en is misschien zelfs wel groot, dat anderen dit ook over UW website zeggen...

Een usability adviseur kan uw site doorlichten, zodat u de gebruikerservaringen kunt verbeteren. Dit komt uw imago en omzet ten goede! We bieden overigens een compleet dienstenpakket aan: naast het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid bieden we ook optimalisatie voor zoekmachines, Internet adverteren (zoals Google Adwords), toegankelijkheidsanalyses en betaalbaar en effectief webdesign. Bel ons snel voor een oriŽnterend gesprek!

 

home | usability | vindbaarheid | web design | consultant | partners | tips
contact us | links | site map | privacy

U-C WEBS levert vele web site optimalisatie diensten, zoals een usability evaluatie en website promotie (voor een betere positie in de zoekmachine). Ook kunt u bij ons terecht voor een editable website, webshop of een competitor analyse.

 

Man met rekenmachine - kijkt tevreden.
Usability verbeteringen hebben een goede Return On Investment (ROI)

Zeker als deze onderdeel zijn van complete web site optimalisatie

 
COPYRIGHT © U-C WEBS 2001-. All rights reserved.