Usability
 

> usability analyse
     expert review
     walk-through
     SWOT analyse
     gebruikerstest
     quick & dirty

> toegankelijkheid

> consulting

> proefpersoon worden?

 

Website Critique: Usability walk-through

De meestgevraagde evaluatie!

Bij een usability walk-through wordt een Expert Review gecombineerd met het nabootsen van bezoekersgedrag door een typisch navigatiepad te volgen en te evalueren. De usability expert kan bijvoorbeeld proberen een hotel te boeken, of zich te registreren voor een nieuwsbrief. Dingen waar u als gebruiker ook zo vaak problemen mee heeft!

Consulting

De resultaten van deze analyse worden vastgelegd in een rapport met heldere observaties en aanbevelingen. Bij het lezen van dit verslag zal er een vlaag van herkenning door u heengaan. Waarom? Usability consulting is gebaseerd op jarenlang bestudeerd gebruikersgedrag. Van mensen zoals u en ik, dus.

En wellicht vraagt u zich ook af waarom u het zelf niet heeft gezien... Dat zal komen omdat u de broodnodige objectiviteit mist: u zit te dicht bij uw eigen website of webdesign. Om dezelfde reden wijzen uitgevers editors/redacteuren toe aan schrijvers. En platenmaatschappijen eisen dat artiesten een producer in de arm nemen. Waarom? Omdat het eindproduct door het inhuren van een extern expert veel en veel beter wordt.

Screenshot of a screenrecording
Uw rapport bevat onze waarnemingen en aanbevelingen,
waar nodig ondersteund met screenshots en screenrecordings.

Web site optimalisatie

Een usability walk-through alleen kan de conversie van bezoeker naar klant voor uw website enorm verbeteren. Zeker als u deze aanvult met een gebruikerstest. Maar u kunt de effectiviteit van de website nog verder verbeteren door de toegankelijkheid van de site te optimaliseren, alsook het verbeteren van de vindbaarheid van de website. U-C WEBS biedt complete web site optimalisatie!

Meer usability

Als u meer wilt weten over usability verwijzen we u graag naar onze artikelen. En als u net zo enthousiast bent geworden over usability als wijzelf, komen we graag een geanimeerde lezing houden - met live evaluatie van websites uit het publiek.

 

home | usability | vindbaarheid | web design | consultant | partners | tips
contact us | links | site map | privacy

U-C WEBS levert vele web site optimalisatie diensten, zoals een usability evaluatie en website promotie (voor een betere positie in de zoekmachine). Ook kunt u bij ons terecht voor een editable website, webshop of een competitor analyse.

 

Doolhof

Raakt u op websites
ook snel de weg kwijt?

Onze Usability Walk-through
wijst u snel in de juiste richting!

 
COPYRIGHT © U-C WEBS 2001-. All rights reserved.